Ποτήρι Vino Rosso 52cl Aurum

Ποτήρι Vino Rosso 52cl Aurum

Τιμή με ΦΠΑ

4,06€

Τιμή Μονάδας χωρις Φ.Π.Α
Περισσότερα τεμάχια; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 6 τεμ.

Ποτήρι Vino Rosso 52cl Aurum

Ποτήρι Vino Rosso με χωρητικότητα 52cl από τη συλλογή Aurum. .Ο τολμηρός σχεδιασμός και η λεπτοδουλεμένη κομψότητα είναι τα κύρια γνωρίσματα της συλλογής που προτείνει μία εναλλακτική στα κλασικά σχέδια glassware. Το συγκεκριμένο ποτήρι με το χαρακτηριστικό φαρδύ μπωλ και το στενό στόμιο είναι το πλέον κατάλληλο για κρασιά υψηλής οξύτητας, καθώς κατευθύνει το ποτό στην άκρη της γλώσσας, εξισορροπώντας τη φυσική υψηλή οξύτητα με τις φρουτώδεις νότες. Είναι ιδανικό για κρασί Bουργουνδίας, Pinot, Volnay και άλλα παρόμοια κόκκινα κρασιά.
Χαρακτηριστικά
Barcode 8004360037180
Brand Bormioli Rocco
Διάμετρος cm 9.3
Κωδικός προμηθευτή 180841BF9021990
Οικογένεια Aurum
Υλικό Γυαλί
Ύψος cm 22.5
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα cl 52

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος

Η παράδοση των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ. - Η παράδοση γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού. 3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ( Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Το πρακτορείο ΑΘΗΝΩΝ το υποδεικνύει ο πελάτης . Το κόμιστρο της μεταφοράς από το πρακτορείο επιβαρύνει τον παραλήπτη. 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: - Ο χρόνος παράδοσης δε δεσμεύει την ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . Εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προιόντων και ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παραγγελιών. - Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ο παραλήπτης θα επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση απευθείας από την εταιρεία ταχυμεταφορών. - Οι μεταφορές των προιόντων γίνονται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη και εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη courier της ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ ή με εταιρεία ταχυμεταφορών που επιλέγει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση οι παραγγελίες εκτελούνται με δαπάνη του πελάτη.