Ποτήρι κρασιού 25cl, Embassy

Ποτήρι κρασιού 25cl, Embassy

Τιμή με ΦΠΑ

3,04€

Τιμή Μονάδας χωρις Φ.Π.Α
  • Κατασκευαστής: ONIS
  • Κωδικός Προϊόντος: 01-3088
  • Κατηγορίες: ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο (1-5 μέρες)
Περισσότερα τεμάχια; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 12 τεμ.

Ποτήρι κρασιού 25cl, Embassy

Ποτήρι κρασιού 25cl, γυάλινο από τη σειρά Embassy. Η σειρά Embassy αποτελείται από κολωνάτα ποτήρια σε κλασικό σχέδιο, κατάληλα για επαγγελματική χρήση. Ο κομψός και λιτός του σχεδιασμός, σε συνδιασμό με την ανθεκτικότητά τους καθιστά τα ποτήρια ιδανική επιλογή για κάθε χώρο εστίασης. Κατασκευασμένα από γυαλί υψηλής ποιότητας, με ενισχυμένα άκρα για μεγαλύτερη αντοχή στις θραύσεις.
Χαρακτηριστικά
Barcode 6943949902681
Brand Libbey
Διάμετρος cm 7.9
Κωδικός προμηθευτή 932829
Οικογένεια Embassy
Υλικό Γυαλί
Ύψος cm 14.3
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα cl 25.1

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος

Η παράδοση των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ. - Η παράδοση γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού. 3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ( Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Το πρακτορείο ΑΘΗΝΩΝ το υποδεικνύει ο πελάτης . Το κόμιστρο της μεταφοράς από το πρακτορείο επιβαρύνει τον παραλήπτη. 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: - Ο χρόνος παράδοσης δε δεσμεύει την ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . Εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προιόντων και ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παραγγελιών. - Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ο παραλήπτης θα επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση απευθείας από την εταιρεία ταχυμεταφορών. - Οι μεταφορές των προιόντων γίνονται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη και εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη courier της ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ ή με εταιρεία ταχυμεταφορών που επιλέγει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση οι παραγγελίες εκτελούνται με δαπάνη του πελάτη.