Πλυστικό Nilfisk Excellent 170-10 EU 128471414

Πλυστικό Nilfisk Excellent 170-10 EU 128471414, υψηλής πίεσης, πλήρες με πιστόλι πολλαπλών χρήσεων & λόγχη και Power Foam Blaster μπορεί να αντιμετωπίσει όλες τις καθημερινές σας εργασίες καθαρισμού εξωτερικού χώρου. Ο επαγωγικός κινητήρας και η μεταλλική αντλία μεγάλης διάρκειας ζωής παρέχουν ισχυρά αποτελέσματα σε οτιδήποτε, από ευαίσθητες επιφάνειες μέχρι ριζωμένη βρωμιά. Ο εύκαμπτος σωλήνας Steelflex 10 μέτρων έχει αυξημένη ευελιξία και τυλίγεται εύκολα χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο καρούλι σωλήνα.


Τιμή με ΦΠΑ

906,00€

Τιμή Μονάδας χωρις Φ.Π.Α
Περισσότερα τεμάχια; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πλυστικό Nilfisk Excellent 170-10 EU 128471414

Πλυστικό Nilfisk Excellent 170-10 EU 128471414,διαθέτει πιστόλι πολλαπλών χρήσεων & λόγχη που προσαρμόζεται σε μια ποικιλία εργασιών καθαρισμού στο σπίτι. Χρησιμοποιήστε το jet washer Excellent 170 με ή χωρίς τη λόγχη. συνδέστε το ακροφύσιο μικρής εμβέλειας στο πιστόλι ή χρησιμοποιήστε μία από τις 3 ρυθμίσεις στο ενσωματωμένο ακροφύσιο πολλαπλών χρήσεων. Ο επαγωγικός κινητήρας σημαίνει χαμηλό θόρυβο και υψηλή ισχύ. Το Power Foam Blaster δημιουργεί ένα εφέ αφρισμού από το απορρυπαντικό σας, ιδανικό για τον καθαρισμό αυτοκινήτων ή όταν θέλετε να αυξήσετε την καθαριστική ισχύ. Όλα αυτά με δείκτη ταχύτητας καθαρισμού 55 m/ώρα, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά ακόμα πιο γρήγορα.


 • Επαγωγικός κινητήρας με μεταλλική αντλία - χαμηλό θόρυβο και μεγαλύτερη διάρκεια
 • Gun & Lance πολλαπλών χρήσεων - ακροφύσια 3 σε 1 για διαφορετικές εργασίες καθαρισμού
 • Power Foam Blaster - Δημιουργεί πλούσιο αφρό, δίνοντάς σας ένα πιο παρθένο καθαρισμό
 • Ακροφύσιο μικρής εμβέλειας - Για λεπτές και κοντινές εργασίες καθαρισμού
 • Μεταλλικός σύνδεσμος εισόδου νερού - Στιβαρός και μακράς διαρκείας σύνδεσμος
 • Σωλήνας Steeflex 10 m - ανθεκτικός και εύκαμπτος σωλήνας, μειώνοντας τον κίνδυνο συστροφής και κόμπων
 • Εσωτερικό καρούλι εύκαμπτου σωλήνα - τυλίγετε εύκολα τον εύκαμπτο σωλήνα και αποθηκεύστε το μέσα στο μηχάνημα, αποφύγετε τσακίσματα εξοικονομώντας χρόνο
 • Τηλεσκοπική λαβή και τρόλεϊ - για υψηλή κινητικότητα και εύκολη αποθήκευση
 • Συνδεσιμότητα Click&Clean - γρήγορη και εύκολη αλλαγή αξεσουάρ
 • Οδηγός χρήσης ακροφυσίων - ελέγξτε γρήγορα τη σωστή ρύθμιση ακροφυσίου και ισχύος για την εργασία καθαρισμού σας
 • Αυτόματο σύστημα εκκίνησης/διακοπής - το μηχάνημα ενεργοποιείται αυτόματα όταν πατηθεί η σκανδάλη και σβήνει μόλις το αφήσετε
 • Εύκολη εγκατάσταση - καθαρίστε σε λίγα λεπτά
 • Δείκτης ταχύτητας καθαρισμού: 55 m²/ώρα - καλύπτει περισσότερο χώρο επιφάνειαςNilfisk
Βάρος (kg) 22.6
Ισχυς 2.100W
Λίτρα Νερού ( l/h) 498 / 384
Χαρακτηριστικά
Brand Nilfisk
Μήκος cm 38
Πλάτος cm 35
Ύψος cm 100.8

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος

Η παράδοση των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ. - Η παράδοση γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού. 3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ( Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Το πρακτορείο ΑΘΗΝΩΝ το υποδεικνύει ο πελάτης . Το κόμιστρο της μεταφοράς από το πρακτορείο επιβαρύνει τον παραλήπτη. 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: - Ο χρόνος παράδοσης δε δεσμεύει την ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . Εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προιόντων και ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παραγγελιών. - Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ο παραλήπτης θα επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση απευθείας από την εταιρεία ταχυμεταφορών. - Οι μεταφορές των προιόντων γίνονται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη και εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη courier της ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ ή με εταιρεία ταχυμεταφορών που επιλέγει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση οι παραγγελίες εκτελούνται με δαπάνη του πελάτη.