Πιατέλα οβάλ 29x23 εκ, X-Tanbul

Πιατέλα οβάλ 29x23 εκ, X-Tanbul

Τιμή με ΦΠΑ

9,72€

Τιμή Μονάδας χωρις Φ.Π.Α
  • Κατασκευαστής: Gural
  • Κωδικός Προϊόντος: 01-4556
  • Κατηγορίες: ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΟΒΑΛ, STOCK
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο (1-5 μέρες)
Περισσότερα τεμάχια; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πιατέλα οβάλ 29x23 εκ, X-Tanbul

Πορσελάνινο πιάτο οβάλ 29x23 εκ, της σειράς X-Tanbul. Η σειρά της X-Tanbul αποτελείται από μία συλλογή σερβίτσιων σε λιτό σχεδιασμό με μια ανάγλυφη γραμμή στο rim του πιάτου. Διαχρονικό σχέδιο από υψηλής ποιότητας πορσελάνης, ιδανικό για μαζικούς χώρους εστίασης. Όλα τα είδη είναι κατάλληλα για χρήση σε πλυντήριο πιάτων.
Χαρακτηριστικά
Barcode 8691850421026
Brand Gural
Διάμετρος cm 29
Κωδικός προμηθευτή XT29KY00
Μήκος cm 29
Οικογένεια X-Tanbul
Πλάτος cm 23
Υλικό Πορσελάνη
Χρώμα Λευκό

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος

Η παράδοση των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ. - Η παράδοση γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού. 3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ( Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Το πρακτορείο ΑΘΗΝΩΝ το υποδεικνύει ο πελάτης . Το κόμιστρο της μεταφοράς από το πρακτορείο επιβαρύνει τον παραλήπτη. 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: - Ο χρόνος παράδοσης δε δεσμεύει την ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . Εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προιόντων και ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παραγγελιών. - Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ο παραλήπτης θα επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση απευθείας από την εταιρεία ταχυμεταφορών. - Οι μεταφορές των προιόντων γίνονται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη και εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη courier της ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ ή με εταιρεία ταχυμεταφορών που επιλέγει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση οι παραγγελίες εκτελούνται με δαπάνη του πελάτη.