Κουτάλι Φαγητού Antique black 3mm Cristema

Κουτάλι  Φαγητού Antique black 3mm Cristema

Τιμή με ΦΠΑ

4,95€

Τιμή Μονάδας χωρις Φ.Π.Α
  • Κατασκευαστής: CRISTEMA
  • Κωδικός Προϊόντος: PP-7802B
  • Κατηγορίες: ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ
  • Διαθεσιμότητα: Κατοπιν Παραγγελίας
Περισσότερα τεμάχια; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 12 τεμ.

Κουτάλι Φαγητού Antique black 3mm Cristema

Κουτάλι  Φαγητού Antique black 3mm Cristema Aπό ανοξείδωτο ατσάλι σε Μαύρο χρώμα από τη συλλογή Antique. Εργονομία και ξεχωριστή σχεδίαση με έντονες καμπύλες χαρακτηρίζουν τα σκεύη της συλλογής που είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση γεύματος. Αναζητήστε στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας και τα υπόλοιπα είδη  της Antique και οργανώσετε τo τραπέζι σας 

FINISH: POLISHED (HIGH SHINE)/BLACK
RAW MATERIAL: 18/10 (AISI 304)
BASE THICKER: 3.0 mm
KNIFE TYPE: MONOBLOCK
Χαρακτηριστικά
Brand CRISTEMA
Μήκος cm 21.5
Οικογένεια antique
Υλικό Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα Μαύρο

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος

Η παράδοση των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ. - Η παράδοση γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού. 3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ( Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Το πρακτορείο ΑΘΗΝΩΝ το υποδεικνύει ο πελάτης . Το κόμιστρο της μεταφοράς από το πρακτορείο επιβαρύνει τον παραλήπτη. 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: - Ο χρόνος παράδοσης δε δεσμεύει την ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . Εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προιόντων και ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παραγγελιών. - Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ο παραλήπτης θα επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση απευθείας από την εταιρεία ταχυμεταφορών. - Οι μεταφορές των προιόντων γίνονται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη και εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη courier της ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ ή με εταιρεία ταχυμεταφορών που επιλέγει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση οι παραγγελίες εκτελούνται με δαπάνη του πελάτη.