Ποτήρι μπύρας 0,4l Palladio

Ποτήρι μπύρας 0,4l Palladio

Τιμή με ΦΠΑ

4,93€

Τιμή Μονάδας χωρις Φ.Π.Α
Περισσότερα τεμάχια; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 6 τεμ.
Ποτήρι μπύρας με χωρητικότητα 0,4l από τη συλλογή Palladio. Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να δίνουν την αίσθηση της ομαλής και αδιάκοπης κίνησης, σα να σχεδιάστηκαν από μία συνεχόμενη ομαλή γραμμή. Δυναμικό και μίνιμαλ αποτέλεσμα για πρακτικούς επαγγελματίες με μοντέρνο και διακριτικό γούστο. Το συγκεκριμένο ποτήρι αποτελεί μία πιο κομψή παραλλαγή του αυθεντικού ποτηριού Pokal για τις τσέχικες μπύρες Pilsner. O ειδικός σχεδιασμός του επιτρέπει στο ανθρακικό να αναδυθεί από τον πάτο του ποτηριού κατευθείαν στην επιφάνειά του και να αποδείξει το απόλυτα διαυγές χρώμα της. Επιλέξτε να σερβίρετε στο μεγάλο μέγεθος ποτηριού για παρατεταμένη απόλαυση.
Χαρακτηριστικά
Barcode 08004360990188
Brand Bormioli Rocco
Διάμετρος cm 7.8
Κωδικός προμηθευτή 165281MQM021990
Οικογένεια Palladio
Υλικό Γυαλί
Ύψος cm 27.8
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα cl 54.5

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος

Η παράδοση των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ. - Η παράδοση γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού. 3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ( Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Το πρακτορείο ΑΘΗΝΩΝ το υποδεικνύει ο πελάτης . Το κόμιστρο της μεταφοράς από το πρακτορείο επιβαρύνει τον παραλήπτη. 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: - Ο χρόνος παράδοσης δε δεσμεύει την ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . Εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προιόντων και ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παραγγελιών. - Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ο παραλήπτης θα επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση απευθείας από την εταιρεία ταχυμεταφορών. - Οι μεταφορές των προιόντων γίνονται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη και εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη courier της ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ ή με εταιρεία ταχυμεταφορών που επιλέγει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση οι παραγγελίες εκτελούνται με δαπάνη του πελάτη.