Ποτήρι μπύρας 0,3l Harmonia

Ποτήρι μπύρας 0,3l Harmonia

Τιμή με ΦΠΑ

3,11€

Τιμή Μονάδας χωρις Φ.Π.Α
  • Κατασκευαστής: Bormioli Rocco
  • Κωδικός Προϊόντος: 01-5272
  • Κατηγορίες: ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΠΥΡΑΣ
  • Διαθεσιμότητα: Προσωρινά Μη διαθέσιμο
Περισσότερα τεμάχια; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 6 τεμ.

Ποτήρι μπύρας 0,3l Harmonia

Ποτήρι μπύρας με χωρητικότητα 0,3l από τη συλλογή Harmonia. Το συγκεκριμένο σκεύος αποτελεί μία πιο κομψή παραλλαγή του αυθεντικού ποτηριού Pokal για τις τσέχικες μπύρες Pilsner. O ειδικός σχεδιασμός του επιτρέπει στο ανθρακικό να αναδυθεί από τον πάτο του ποτηριού κατευθείαν στην επιφάνειά του και να αποδείξει το απόλυτα διαυγές χρώμα της. Δοκιμάστε να κρατήσετε το ποτήρι μπύρας από το ποδαράκι, για να μη διαταράξετε τη θερμοκρασία της Pilsner.
Χαρακτηριστικά
Barcode 8004360017571
Brand Bormioli Rocco
Διάμετρος cm 7.3
Κωδικός προμηθευτή 128970M02021990
Οικογένεια Harmonia
Υλικό Γυαλί
Ύψος cm 20.2
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα cl 38

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος

Η παράδοση των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ. - Η παράδοση γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού. 3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ( Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Το πρακτορείο ΑΘΗΝΩΝ το υποδεικνύει ο πελάτης . Το κόμιστρο της μεταφοράς από το πρακτορείο επιβαρύνει τον παραλήπτη. 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: - Ο χρόνος παράδοσης δε δεσμεύει την ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . Εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προιόντων και ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παραγγελιών. - Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ο παραλήπτης θα επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση απευθείας από την εταιρεία ταχυμεταφορών. - Οι μεταφορές των προιόντων γίνονται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη και εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη courier της ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ ή με εταιρεία ταχυμεταφορών που επιλέγει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση οι παραγγελίες εκτελούνται με δαπάνη του πελάτη.