Ψηφιακό μπλέντερ με κάλυμμα κατά του θορύβου

Ψηφιακό μπλέντερ με κάλυμμα κατά του θορύβου

Τιμή με ΦΠΑ
498,00€

348,00€

Τιμή Μονάδας χωρις Φ.Π.Α
  • Κατασκευαστής: Hendi
  • Κωδικός Προϊόντος: 01-3923
  • Κατηγορίες: ΜΠΛΕΝΤΕΡ
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο (1-5 μέρες)
Περισσότερα τεμάχια; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Ψηφιακό μπλέντερ με κάλυμμα κατά του θορύβου. Το μπλέντερ αυτό ετοιμάζει τα πάντα: φρούτα, λαχανικά, κοκτέιλ, smoothies, επιδόρπια - θρυμματίζει, επίσης, πάγο. Αντικαθιστούμενο μαχαίρι από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση τιτανίου. Ψηφιακός πίνακας ελέγχου με έλεγχο αφής, τρεις ρυθμίσεις ισχύος, τρεις ρυθμίσεις ώρας και παλμική λειτουργία. Κάλυμμα κατά του θορύβου από πολυανθρακικό - το μπλέντερ λειτουργεί μόνον όταν το κάλυμμα είναι εντελώς κλειστό. Παρέχεται με άθραυστη κανάτα 2,5L από πολυανθρακικό, εφαρμοστό καπάκι από ΡΒΤ και πώμα από πολυανθρακικό. Αποσπώμενη κανάτα που αντέχει σε εύρος θερμοκρασιών από -40°C έως 90°C. Κινητήρας υψηλής ταχύτητας με ρυθμιζόμενη ταχύτητα και παλμική λειτουργία επιτρέπει στο μαχαίρι να λειτουργεί από 8350RPM έως 24800RPM (χωρίς φορτίο). Προστασία κατά της υπερβολικής θερμότητας και των ξαφνικών αιχμών ηλεκτρικού ρεύματος. Ισχύς ρεύματος: 230V-1680W
Χαρακτηριστικά
Barcode 8711369230695
Brand Hendi
Power source Ηλεκτρικό Ρεύμα
Εγγύηση 2
Κωδικός προμηθευτή 230695
Μήκος cm 25.2
Πλάτος cm 25.8
Υλικό ABS
Υλικό 2 Πολυκαρμπονικό
Ύψος cm 54.7
Χρώμα Μαύρο

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος

Η παράδοση των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ. - Η παράδοση γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού. 3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ( Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Το πρακτορείο ΑΘΗΝΩΝ το υποδεικνύει ο πελάτης . Το κόμιστρο της μεταφοράς από το πρακτορείο επιβαρύνει τον παραλήπτη. 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: - Ο χρόνος παράδοσης δε δεσμεύει την ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . Εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προιόντων και ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παραγγελιών. - Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ο παραλήπτης θα επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση απευθείας από την εταιρεία ταχυμεταφορών. - Οι μεταφορές των προιόντων γίνονται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη και εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη courier της ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ ή με εταιρεία ταχυμεταφορών που επιλέγει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση οι παραγγελίες εκτελούνται με δαπάνη του πελάτη.