Πολυμηχάνημα IPC Hendichef Επαγγελματικό Μπλέντερ

Πολυμηχάνημα IPC Hendichef Επαγγελματικό Μπλέντερ

Τιμή με ΦΠΑ

824,00€

Τιμή Μονάδας χωρις Φ.Π.Α
Περισσότερα τεμάχια; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Πολυμηχάνημα IPC Hendichef σε διαστάσεις 210x380x(H)320. Ένας σύγχρονος επεξεργαστής τροφίμων με καινοτόμα χαρακτηριστικά που εγγυάται την προετοιμασία νόστιμων και υγιεινών γευμάτων γρήγορα και αποτελεσματικά. Διαθέτει έως και 20 διαφορετικές λειτουργίες όπως μαγείρεμα, σύνθλιψη, ανακάτεμα, αναδίπλωση, μαγείρεμα με ατμό, σοτάρισμα, τρίψιμο, sous vide, χτύπημα κρέμας, λιώσιμο, καραμελοποίηση, γαλακτωματοποίηση, ζύμωμα, ψιλοκόψιμο, κόψιμο, ζύγισμα, τεμαχισμό, ανάδευση, ανάμειξη και ζύγιση. Η προηγμένη του σχεδίαση, επιτρέπει το αυτόματο μαγείρεμα μέσα από αρχείο με προεπιλεγμένες συνταγές, με δυνατότητα εμφάνισης των φωτογραφιών των συστατικών σε έγχρωμη οθόνη TFT (Thin Film Transistor). Η αναζήτηση των αποθηκευμένων συνταγών είναι ιδιαίτερα εύκολη, ενώ μπορείτε να τις επεξεργάζεστε διαρκώς ή να προσθέτετε νέες συνταγές. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να αλλάζετε τη ρύθμιση σε χειροκίνητο μαγείρεμα, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος. Διαθέτει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά όπως: 1) Έλεγχο θερμοκρασίας από 37°C έως 130°C, 2) Χρονοδιακόπτη 0-90 λεπτά, 3) 12 ρυθμίσεις ταχύτητας αναδευτήρα, 4) 2 υποδοχές USB για μεταφόρτωση συνταγών (στο κάτω μέρος του μηχανήματος), 5) Μπολ 4,5L, 6) Ισχύ θέρμανσης 1000 W, Ισχύ κινητήρα 1000 W, Ισχύ ανάμειξης 1400 W, Συνολική ισχύς 1400 W, Συχνότητα: 50 Hz, Τάση: 230 V. Το βάρος του είναι 17,2 kg (καθαρό) και 18,2 kg (μεικτό).
Χαρακτηριστικά
Barcode 8711369221761
Brand Hendi
Power source Ηλεκτρικό ρεύμα
Εγγύηση 2
Κωδικός προμηθευτή 221761
Μήκος cm 21
Οικογένεια Hendi
Πλάτος cm 38
Ύψος cm 32
Χρώμα Λευκό
Χρώμα 2 Λευκό
Χωρητικότητα lt 4,5

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος

Η παράδοση των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ. - Η παράδοση γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού. 3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ( Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Το πρακτορείο ΑΘΗΝΩΝ το υποδεικνύει ο πελάτης . Το κόμιστρο της μεταφοράς από το πρακτορείο επιβαρύνει τον παραλήπτη. 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: - Ο χρόνος παράδοσης δε δεσμεύει την ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . Εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προιόντων και ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παραγγελιών. - Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ο παραλήπτης θα επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση απευθείας από την εταιρεία ταχυμεταφορών. - Οι μεταφορές των προιόντων γίνονται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη και εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη courier της ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ ή με εταιρεία ταχυμεταφορών που επιλέγει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση οι παραγγελίες εκτελούνται με δαπάνη του πελάτη.