Ποτήρι grappa 10,5 cl, Vinoteque

Ποτήρι grappa 10,5 cl, Vinoteque

Τιμή με ΦΠΑ

3,84€

Τιμή Μονάδας χωρις Φ.Π.Α
Περισσότερα τεμάχια; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 6 τεμ.
Ποτήρι grappa κρυσταλλίνης 10,5 cl, της σειράς Vinoteque. Η σειρά της Vinoteque αποτελείται από ποτήρια κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας κρυσταλλίνης με στιβαρό σώμα για επαγγελματική χρήση. Τα ποτήρια είναι ειδκά σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία για κάθε ποικιλία κρασιού. Το συγκεκριμένο ποτήρι είναι ιδανικό για σερβίρισμα αρωματικών μπράντυ και grappa. Το ιδιαίτερο σχήμα του, τονίζει τις λουλουδάτες και φρουτώδεις αρωματικές νότες του περιεχομένου δίνοντας μια ευχάριστη αίσθηση στο στόμα και αφήνοντας μια εξαιρετική επίγευση.
Χαρακτηριστικά
Barcode 0032622015582
Brand Luigi Bormioli
Διάμετρος cm 4.6
Κωδικός προμηθευτή 09651/06
Οικογένεια Vinoteque
Υλικό Κρυσταλλίνη
Ύψος cm 20.2
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα cl 10.5
Χωρητικότητα lt 10.5

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος

Η παράδοση των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ. - Η παράδοση γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού. 3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ( Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Το πρακτορείο ΑΘΗΝΩΝ το υποδεικνύει ο πελάτης . Το κόμιστρο της μεταφοράς από το πρακτορείο επιβαρύνει τον παραλήπτη. 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: - Ο χρόνος παράδοσης δε δεσμεύει την ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . Εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προιόντων και ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παραγγελιών. - Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ο παραλήπτης θα επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση απευθείας από την εταιρεία ταχυμεταφορών. - Οι μεταφορές των προιόντων γίνονται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη και εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη courier της ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ ή με εταιρεία ταχυμεταφορών που επιλέγει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση οι παραγγελίες εκτελούνται με δαπάνη του πελάτη.