Ποτήρι κρασιού Sangiovese / Chianti 55 cl, Meravigliosi

Ποτήρι κρασιού Sangiovese / Chianti 55 cl, Meravigliosi

Τιμή με ΦΠΑ

7,29€

Τιμή Μονάδας χωρις Φ.Π.Α
Περισσότερα τεμάχια; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 6 τεμ.
Ποτήρι κρασιού Sangiovese / Chianti 55 cl κρυσταλλίνης Sangiovese / Chianti 55 cl, της σειράς Meravigliosi Η σειρά Meravigliosi αποτελείται από ποτήρια υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα από κρυσταλλίνη χωρίς προσθήκη μόλυβδου. Τα ποτήρια έχουν ένα απλό μινιμαλιστικό μοτίβο το οποίο σε συνδιασμό με την ιδιαίτερα λεπτή κρυσταλλίνη τα καθιστούν την κομψότερη επιλογή για κάθε χώρο. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του μπολ, ο οποίος διαθέτει φλατ βάση, ενισχύει τον αερισμό του κρασιου καθώς δημιουργείται έτσι ένα περιβάλλον αντίστοιχο καράφας. Επίσης, το σχήμα του σε συνδιασμό με την λεπτότητα της κρυσταλλίνης συμβάλουν στην σωστή διάχυση των πλούσιων αρωμάτων του κρασιού. Το stem του είναι αρκετά ενισχυμένο για αντοχή στις θραύσεις ενώ παράλληλα διαθέτει μια ιδιαίτερα φλατ αλλά και σταθερή βάση.
Χαρακτηριστικά
Barcode 032622026991
Brand Luigi Bormioli
Διάμετρος cm 9.3
Κωδικός προμηθευτή 12732/01
Οικογένεια Meravigliosi
Υλικό Κρυσταλλίνη
Ύψος cm 22.7
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα lt 55

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος

Η παράδοση των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ. - Η παράδοση γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού. 3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ( Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Το πρακτορείο ΑΘΗΝΩΝ το υποδεικνύει ο πελάτης . Το κόμιστρο της μεταφοράς από το πρακτορείο επιβαρύνει τον παραλήπτη. 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: - Ο χρόνος παράδοσης δε δεσμεύει την ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . Εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προιόντων και ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παραγγελιών. - Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ο παραλήπτης θα επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση απευθείας από την εταιρεία ταχυμεταφορών. - Οι μεταφορές των προιόντων γίνονται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη και εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη courier της ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ ή με εταιρεία ταχυμεταφορών που επιλέγει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση οι παραγγελίες εκτελούνται με δαπάνη του πελάτη.