Κατσαρολάκι 14 εκ - χωρίς καπάκι, Profiline

Κατσαρολάκι 14 εκ - χωρίς καπάκι, Profiline

Τιμή με ΦΠΑ

12,44€

Τιμή Μονάδας χωρις Φ.Π.Α
  • Κατασκευαστής: Hendi
  • Κωδικός Προϊόντος: 01-3350
  • Κατηγορίες: ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙΑ
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο (1-5 μέρες)
Περισσότερα τεμάχια; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Κατσαρολάκι 14 εκ Profiline από ανοξείδωτο ατσάλι. Σκεύος με βαρύ σώμα υψηλής στιλπνότητας, με αμμοβολή. Κατάλληλα για όλες τις εστίες. Συμπαγείς λαβές που δεν ζεσταίνονται, με πολλαπλά σημεία συγκόλλησης στο σώμα του σκεύους. Αντοχή στα οξέα. Πάτος τύπου sandwich (ανοξείδωτο ατσάλι/ αλουμίνιο/ ανοξείδωτο ατσάλι) - συνδυάζει την κατανομή της θερμότητας του αλουμινίου με την αντοχή και τις μαγνητικές ιδιότητες του ανοξείδωτου χάλυβα για μαγείρεμα σε εστίες induction. Ο πάτος διαμορφώνεται με ειδική κρούση που εξασφαλίζει την ομοιόμορφη συγκόλληση των στρώσεων - έτσι διασφαλίζεται ανθεκτικότητα στην οξείδωση και βέλτιστη κατανομή της θερμότητας. Όλα τα καπάκια είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 1 mm με οπές εκτόνωσης ατμού. Το κατσαρολάκι διαθέτει χειρολαβή μεγάλου μήκους από ανοξείδωτο ατσάλι κοίλης διατομής. Δεν περιλαμβάνεται καπάκι.
Χαρακτηριστικά
Barcode 8711369830048
Brand Hendi
Διάμετρος cm 14
Κωδικός προμηθευτή 830048
Μήκος cm 32
Οικογένεια Hendi
Υλικό Ανοξείδωτο ατσάλι
Ύψος cm 7
Χρώμα Ασημί
Χωρητικότητα lt 1

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος

Η παράδοση των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ. - Η παράδοση γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού. 3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ( Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Το πρακτορείο ΑΘΗΝΩΝ το υποδεικνύει ο πελάτης . Το κόμιστρο της μεταφοράς από το πρακτορείο επιβαρύνει τον παραλήπτη. 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: - Ο χρόνος παράδοσης δε δεσμεύει την ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . Εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προιόντων και ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παραγγελιών. - Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ο παραλήπτης θα επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση απευθείας από την εταιρεία ταχυμεταφορών. - Οι μεταφορές των προιόντων γίνονται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη και εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη courier της ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ ή με εταιρεία ταχυμεταφορών που επιλέγει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση οι παραγγελίες εκτελούνται με δαπάνη του πελάτη.