Σχετικά με εμάς

Η ΥΑΛΟΣΕΤ - Ι. ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ αποτελεί την πλέον υπεύθυνη και επαγγελματική πρόταση στον χώρο του εξοπλισμού μονάδων μαζικής εστίασης στην Κορινθία.

Από το 1998 που άρχισε την λειτουργία της και μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να καλύψει τις ανάγκες εξοπλισμού των επαγγελματιών της περιοχής.

Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε τιμές χονδρικής αλλά και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, έχουν δώσει τον χαρακτηρισμό του επαγγελματία στην εταιρεία μας.

Επιπρόσθετα η εύκολη πρόσβαση των πελατών μας στον χώρο μας μα και η γρήγορη παράδοση των παραγγελιών από τα ιδιόκτητα οχήματά μας στον χώρο του πελάτη, μας έχουν κάνει την πρώτη τους επιλογή για την προμήθεια του εξοπλισμού τους.

Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, επιλεγμένη με βάση την ποιότητα, την επάρκεια μα και την τιμή, μπορούμε και καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου εστιατορίου, του μπαρ, του ξενοδοχείου, της ταβέρνας και όλων των χώρων μαζικής εστίασης.

Συνεργάτες μας οι μεγαλύτεροι οίκοι  του χώρου

 

Ø  Πορσελάνες

RAK ,LUBIANA ,BAUSHCER, SCHONWALD, IΩΝΙΑ,PLAYGROUND,ESPIEL,REVOL

 

Ø  Ποτήρια

ARCOROC,LIBBEY,PASABAHSCE,ΒΟRMIOLI ,UNIGLASS  κ.α.

 

Ø  ΜαχαιροπήρουναΕίδη μπουφέ

HEPP,GARIBALDI , APS,CAMBRO,WMF,ETERNUM

 

Ø  Είδη κουζίνας

PUJADAS, PIAZZA,RUBBERMAID,CAMBRO

 

Ø  Kαθαριστικά – Χαρτικά

DIVERSEY , NICOCHEM , ENDLESS, DUNI

 

Ø  Μηχανήματα Καθαρισμού

Επίσημοι Συνεργάτες της ΝILFISK

 

Οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής όπως το CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI, το HOTEL POSEIDON RESORT, το ALKYON HOTEL , το ΠΛΕΙΑΔΩΝ ΓΗ και άλλα, είναι πελάτες μας.

Πλήθος επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, restaurant, bar και cafe της περιοχής μας συνεργάζονται με την εταιρία μας. Τυχαία;

Όχι βέβαια. H ΥΑΛΟΣΕΤ - Ι. ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ είναι η εταιρεία που ανταποκρίνεται στις επαγγελματικές τους ανάγκες.

Γιατί όχι και στις δικές σας. Μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε στους χώρους μας στην Κόρινθο, στην Λεωφ Πατρών 86. Σας περιμένουμε.