Επαγγελματικό μίξερ ζαχαροπλαστικής Blackbolt με κάδο 7lt

Επαγγελματικό μίξερ ζαχαροπλαστικής Blackbolt με κάδο 7lt

Τιμή με ΦΠΑ

649,00€

Τιμή Μονάδας χωρις Φ.Π.Α
Περισσότερα τεμάχια; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματικό μίξερ ζαχαροπλαστικής Blackbolt με κάδο 7lt

Επαγγελματικό πολυμίξερ Blackbolt σε μαύρο χρώμα από την Hendi, με κάδο από ανοξείδωτο ατσάλι χωρητικότητας 7lt λίτρων. Ιδανικό για χτύπημα αυγών, ζύμες και κρέμες. Μία εντυπωσιακή γκάμα λειτουργιών με 4 λειτουργικά προγράμματα, για κέικ, παντεσπάνι, κρέμα γάλακτος και χτύπημα αυγών, σε 11 διαφορετικές ταχύτητες, επιτρέπει σε κάθε επαγγελματία να δημιουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά τις πιο νόστιμες συνταγές χωρίς κανέναν περιορισμό. Το πολυμίξερ ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητά του χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα ψύξης ώστε να λειτουργεί συνεχόμενα και σε απαιτητικές συνθήκες. Διαθέτει ισχύ έως 15000W, είναι αθόρυβο, ενώ τα αξεσουάρ του είναι από κατασκευασμένα ανοξείδωτο ΑΙSI 304 και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων. Ανακαλύψτε τα προϊόντα Hendi στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και βρείτε αξιόπιστες συσκευές εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησής σας.
Χαρακτηριστικά
Barcode 08711369221570
Brand Hendi
Power source Ηλεκτρικό ρεύμα
Εγγύηση 2
Κωδικός προμηθευτή 221570
Χρώμα Μαύρο
Χωρητικότητα lt 7

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος

Η παράδοση των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ. - Η παράδοση γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού. 3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ( Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Το πρακτορείο ΑΘΗΝΩΝ το υποδεικνύει ο πελάτης . Το κόμιστρο της μεταφοράς από το πρακτορείο επιβαρύνει τον παραλήπτη. 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: - Ο χρόνος παράδοσης δε δεσμεύει την ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . Εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προιόντων και ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παραγγελιών. - Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ο παραλήπτης θα επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση απευθείας από την εταιρεία ταχυμεταφορών. - Οι μεταφορές των προιόντων γίνονται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη και εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη courier της ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ ή με εταιρεία ταχυμεταφορών που επιλέγει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση οι παραγγελίες εκτελούνται με δαπάνη του πελάτη.