10ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικού Cocktail με συμμετοχές από την Κορινθία

10ος  Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικού Cocktail με συμμετοχές από την Κορινθία
25/02/2023

Στον 10ο  Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικού Cocktail , που έγινε στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της HORECA 2023 , είχαμε και συμμετοχές από την Κορινθία.

Οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ ,Κατερίνα Φρίντζου και Μαρία Φίλη αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον μεγάλο αυτό διαγωνισμό της Hellinc Bartenders Association , δίπλα τους ο καθηγητής τους Γιάννης Κοσμίδης που δήλωσε :

Aισθάνθηκα μεγάλη υπερηφάνεια όταν ανέβηκαν στο stage..Τις καμάρωνα  καθ’ όλη την διάρκεια και τις εμψύχωνα και για μένα όπως πολλές φορές τους έχω επαναλάβει είναι νικήτριες μόνο που πήραν μέρος , έχουν κερδίσει μια εμπειρία ζωής!


H Κατερίνα & Μαρία σχολίασαν την συμμετοχή τους :


Εμείς ως φοιτήτριες είμαστε ευγνώμων που μας δόθηκε η ευκαιρία να πάρουμε μέρος στον διαγωνισμό, ήταν κάτι πρωτόγνωρο και όμορφο για εμάς. Ήταν σίγουρα μια εμπειρία και διδαχθήκαμε κάτι μέσα από όλο αυτό που έχουμε την ευκαιρία να το μοιραζόμαστε σήμερα μαζί σας μέσα από φωτογραφίες και βίντεο . Θέλουμε να ευχαριστήσουμε αρχικά την σχολή μας ΙΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ που μας εμπιστεύτηκε να την εκπροσωπήσουμε στον διαγωνισμό, όλους τους καθηγητές μας που μας έδιναν θετική ενέργεια στην προετοιμασία μας και ιδιαίτερα τον κύριο Κοσμίδη Ιωάννη, σας ευχαριστούμε για όσα μας διδάξατε και χαιρόμαστε που είστε υπερήφανος για εμάς. Τον κύριο Ζουγλη Νικόλαο επίσης για όλη την καθοδήγηση και την υποστήριξη. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ  για τον εξοπλισμό που μας παρείχε


.