Αποξηραντής τροφίμων Kitchen Line

Αποξηραντής τροφίμων Kitchen Line

Τιμή με ΦΠΑ

193,00€

Τιμή Μονάδας χωρις Φ.Π.Α
  • Κατασκευαστής: Hendi
  • Κωδικός Προϊόντος: 01-3741
  • Κατηγορίες: ΑΠΟΞΥΡΑΝΤΕΣ
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο (1-5 μέρες)
Περισσότερα τεμάχια; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποξηραντής τροφίμων Kitchen Line

Αποξηραντής τροφίμων Kitchen Line. Για την αποξήρανση φρούτων, λαχανικών, αρωματικών βοτάνων, κρέατος, ψαριού, κλπ. Αυτόματοι ανεμιστήρες κυκλοφορούν τον θερμό αέρα και διασφαλίζουν ομοιόμορφη ξήρανση. Με 7 δίσκους 330x305mm από ανοξείδωτο ατσάλι που αντέχουν μέχρι 500gr ο ένας. Οι δίσκοι κατανέμονται ομοιόμορφα και αφαιρούνται και καθαρίζονται εύκολα. Περίβλημα και πόρτα από πολυπροπυλένιο - διπλά τοιχώματα για καλύτερες επιδόσεις θερμοκρασίας. Χάρη στην διαφανή πόρτα, μπορείτε να παρακολουθείτε την διαδικασία ξήρανσης. Συνοδεύεται από διαφανή επιφάνεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή υπολειμμάτων από τον πυθμένα του αποξηραντή ή την παρασκευή ‘φύλλων’ φρούτων. Ψηφιακή ένδειξη, η θερμοκρασία ρυθμίζεται από 35° έως 70°C. Το χρονόμετρο ρυθμίζεται από 30min έως 24 ώρες σε διαβαθμίσεις 30 λεπτών. Ισχύς ρεύματος: 230V-500W
Χαρακτηριστικά
Barcode 8711369229064
Brand Hendi
Power source Ηλεκτρικό Ρεύμα
Εγγύηση 2
Κωδικός προμηθευτή 229064
Μήκος cm 34.5
Οικογένεια Kitchen Line
Πλάτος cm 45
Υλικό Πολυπροπυλένιο
Υλικό 2 Ανοιξείδωτο Ατσάλι
Ύψος cm 31.5
Χρώμα Μαύρο

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Για παραγγελίες εντός Ελλάδος

Η παράδοση των παραγγελιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ. - Η παράδοση γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και η ώρα παράδοσης εξαρτάται από το δρομολόγιο του φορτηγού. 3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ( Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Το πρακτορείο ΑΘΗΝΩΝ το υποδεικνύει ο πελάτης . Το κόμιστρο της μεταφοράς από το πρακτορείο επιβαρύνει τον παραλήπτη. 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (Courier) Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: - Ο χρόνος παράδοσης δε δεσμεύει την ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ . Εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προιόντων και ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα παραγγελιών. - Σε περιπτώσεις που ο προορισμός της παραγγελίας χαρακτηρίζεται απομακρυσμένος ή δυσπρόσιτος από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ο παραλήπτης θα επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση απευθείας από την εταιρεία ταχυμεταφορών. - Οι μεταφορές των προιόντων γίνονται πάντοτε με ευθύνη του πελάτη και εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη courier της ΥΑΛΟΣΕΤ-Ι.ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΕΠΕ ή με εταιρεία ταχυμεταφορών που επιλέγει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση οι παραγγελίες εκτελούνται με δαπάνη του πελάτη.